kas tõesti juba märts?

7. märts 2016

Okouu, kas tõesti on viimasest postitusest juba nädal möödas? Nii palju siis sellest plaanist, et blogi rohkem aktiivsemaks muuta :D

Ega tegelikult mingit pikka juttu mul rääkida olegi. Pool nädalat olin Tallinnas koolis, mis tähendas 12-tunniseid pikki koolipäevi ning kui lõpuks Tartusse tagasi jõudsin, olin niiii väsinud. See aga ei seganud Sixteni perekonnaga mahedat õhtut “Eesti Laulu” seltsis veetmast. Mina olen võidulooga täitsa rahul, kuigi miskipärast meeldis mulle hulult ka Kati ja Noorkuu laul.. See süngus ja jõulisus oli kuidagi nii on point!

IMG_6361IMG_6369

Pühapäeval plaanisime teha väljasõidu Narva, aga eelmisest õhtust oli veidi hõre olla, et tõmbasime kriipsu peale. Selle asemel käisime Ruunipizzas pannkooke söömas. Olid head küll, aga teenindaja oli natuke.. udune. Ma ei oska seda muud moodi kirjeldada, sest näiteks kui üks vanem daam teelusikat küsis, siis ta lihtsalt vaatas mitu pikka hetke talle päris uduse näoga otsa :D

IMG_6367IMG_6364
Võtsime siis suuna hoopis Palamusele. Suur oli meie pettumus, kui seal olevalt kaardilt avastasime, et pea kõik ägedad “Kevade” stseenid olid hoopis mujal filmitud. Mis seal ikka, jalutasime niisama sillal ja nautisime ülimõnusat päikesepaistelist ilma.

IMG_6392IMG_6400
Kiire vahepõikena käisime ka Vudilas asuvas vaatetornis. Oi, mulle üldse ei meeldi kõrgused, eriti kui üles peab ronima mööda ülilibedaid ja kitsaid trepiastmeid. Sixten mängis oma drooniga, mis kõlas (ja nägi välja) nagu üks hiiiigelsuur sääsk. Aga pilte teeb ägedaid!

DJI_0140sIMG_6438IMG_6442

Ja LÕPUKS tuli ka Teele kaugelt Ameerikamaalt tagasi ning lisaks endale tõi ta kaasa ka kotitäie head paremat. Muu hulgas ka Poptartse, Hot Tamalese komme ning väga põneva karbi, kus sees “Bean Boozled jelly beans”. Ehk siis Eestiski tuntust kogunud kommid, kus üks värv esindab kahte maitset ning kunagi ei tea, mille järgmisena saad. Osad maitsed on normaalsed, nagu šokolaadipuding või virsik või kookos… teisalt võib olla aga “õnn” saada okse-, beebisalvrättide, ninakollide või koeratoidumaitselised kommid.

popt
Ma tegelikult tahaks väga nende proovimisest blogisse ühe video filmida, aga ma ei tahaks seda üksinda teha.. Märt juba andis eitava vastuse, niiet olen videosõbra otsingul :D

IMG_6388

You Might Also Like

 • Avatar
  Maddy 7. märts 2016 at 17:16

  Elasin 16 aastat Palamusel ja juba pikemat aega su blogi lugedes oli vahva nähaa äkki selliseid koduseid pilte :D Eriti kuna enam ma seal ei ela mõnd aega.

  • Mesiliis 7. märts 2016 at 17:25

   Hehe, no siis on küll vahva kokkusattumus :) Palamuse (nii kaua, kui me seal olime), tundus ülimõnus koht olevat!

   • Avatar
    Maddy 8. märts 2016 at 08:14

    Koht on tõesti mõnus, aga selline väikene alevik tekitab (noores) inimeses selliste pikkade aastatega tülpimuse.

    • Mesiliis 8. märts 2016 at 15:45

     Jaa, tean, mida tunned. Ma ise pärit umbes kuus korda väiksemast kohast, kui Palamuse.. ei suutnud ära oodata, mil sealt lahkuda saan. Aga samas on vanemana nii hea sinna tagasi minna, külastamise mõttes, ja siis lapsepõlvemälestusi läbi elada :)

 • Avatar
  Kaja 8. märts 2016 at 14:07

  tere, sinu blogis pole otsingut? soovisin yhte sinu vana kokkuvõtet leida, aga sul pole otsingut :)

  • Mesiliis 8. märts 2016 at 15:44

   Oi, tõesti pole. Omast arust nagu lisasin vastava plugina küll.. aga vaatan, mis teha annab :)

   • Avatar
    Kaja 8. märts 2016 at 17:37

    väga hea, sul päris head arvustused olnud ja nüüd tahaks ühte üles leida, aga ei saa kui otsingut pole :P

    • Mesiliis 8. märts 2016 at 17:47

     Kui arvustuse pealkirja vms tead, leiab google’st ka :) lihtsalt mesiliis+pealkiri. Või nt tagide all: http://mesiliis.com/tag/lugemisroom/

     Vast on seniks abiks, kui otsinguplugina probleemi lahendatud saan :)

 • Avatar
  Neiu 8. märts 2016 at 19:58

  Oled esimene inimene, keda ma tean, kes on öelnud, et talle Kati ja Noorkuu lugu meeldis :D
  Jäin ise ka võidulooga rahule :) Ja üleüldse oli see aasta see show ikka väga kihvt :) Ott ja Märt on lihtsalt nii head saatejuhid :)

  • Mesiliis 8. märts 2016 at 20:52

   hahahahahha :D laupäeval vaadati mind ka ikka väga imelikult, kui selle välja ütlesin :D Aga mulle tegelikult hullult meeldivad sellised sünged ja nö kooritaustaga laulud :D

   Jaa, mulle ka meeldis. Alguses need vaheklipid tundusid igavad, aga mida laul edasi, seda paremaks läks :)

 • Avatar
  Kai pimeduses kobamas 24. märts 2016 at 12:56

  Mulle Kati ja Noorkuu lugu ei meeldinud üldse, kuna minu meelest ei laulnud ta päris puhtalt, aga võib-olla ma eksin :)
  Kas oled leidnud endale videokaaslase, kellega neid Jelly Beanse maitsta? Ma iseenesest oleksin hea meelega käpp, kuna mulle sellised challenged meeldivad ja Jelly Beansid on ühed mu lemmikud :D

  • Mesiliis 28. märts 2016 at 14:15

   Mulle Kati ise ka ei meeldinud, mu arust ta hääl ei sobinud selle lauluga hästi- just, et ei laulnud puhtalt. Aga laul ise mulle meeldis :D Ja noh, Noorkuu mu vana lapsepõlve suur lemmik ka :)

   Ei ole veel leidnud :) Aga ma üritan mitte ära unustada ja kirjutan sulle ja siis räägime edasi sellest! :)