läheb hulluks ära

4. okt. 2016

Mul töö juures on tulekahjualarm viimased KOLM tundi piiksunud. Ja ma ei tea, mis tal nüüd järsku häda on. Muidu on nii, et kui süsteem häiresse läheb, üldise tulekahjuhäire välja lülitan (enne ikka veendun, et kuskil ei põle :D, siis noh, ongi kõik. Kui aga oli mingi teema (näiteks nagu täna, et keegi kõrvetas midagi süsimustaks ja sellest alarm), siis paneel piiksub, kuni enam ühtegi pisematki suitsukollet ei avasta.

Ma ei kujuta ette, mis nad kõrvetasid kolm pätsi saia ära või mis teema on, aga see paneel PIIKSUB JUBA KOLM TUNDI. Ja ma vaikselt hulluks minemas. Ei aita isegi see, et “Vampiiripäevikud” max volüümi peal on. Noh, alati on võimalus, et viga on muus, nagu tehnik mulle mainis, aga sedagi enne hommikut parandada ei saa :D

Wtf ausalt no. Vahepeal jääb piiksumine nagu harvemaks, ma juba jõuan mõelda, et “OK, sellega korras”, ja siis tuleb väike mõnitav ja naerukihistav “piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkksssssss”.

/ma nüüd ei tea, kas asi on selles, et see piiksumine on mind hullukas ajanud, aga mul tekkis järsku megasuur Dave Franco vaimustus :D :D 

You Might Also Like