mõned mõtted

15. okt. 2016

Kas ma magasin täna kella neljani õhtul või JAA? Nii hea ja mõnus on olla, viimase tunnikese sai rahulikult voodis mõnuleda, Nässukas kaisus nurrumas. Sai mööda korterit loivata, kuuma kohvi juua, süüa teha ja mis kõige parem- mitte kuskile polnud kiiret! Tegin diivani peale lebola, panin küünlad põlema ja nautisin üle pika aja nädalavahetust.

img_1662 img_1663

Eile õhtul ootas mind kodus aga kaks pisikest üllatust. No okei, üks polnud kodus- läksin töö juurde koduvõtmete järgi ja nägin, et ohhoo, võtmekimp on äkki megaraske. Tuli välja, et Kerttu, kes mu Tallinnas-olemise ajal Nässukat hoidis, oli sinna lisanud maailma kõige lahedama Harry Potteri võtmehoidja. Nagu whaaaattt, õnneks on ikka nii vähe vaja :D Jõudsin siis koju ja järsku avastasin, et…..MUL ON NÜÜD PRÜGIKAST!! Ka selle oli Kerttu toonud :D Maru kasulik ikka, peaks tihemini vist ära käima.. Aga jah, õnneks on nii vähe vaja vol 2!

img_1668-2

Mis mind aga nii õnnelikuks ei tee, on mu uued saapad, mida ma pole veel kätte saanud. Nimelt tellisin ühe veebilehe kaudu väga normaalse hinnaga jalanõud. Kuna nende asukoht on Tartus, siis oli valikus ka see, et võin ise asjadele järgi tulla. Selle ma võtsingi ja ise olin jube õnnelik, et hoidsin 3 eurot pakisaatmistasu kokku. Noh, seda nii kaua, kuni selgus, et saabastele saab järgi minna AINULT argipäeviti kell 17. Just, lugesite õigesti. Ei ole ajavahemikku, et sellest ajast kuni selle ajani. Lihtsalt kell viis ja punkt. Küsisin veel igaks juhuks üle, äkki sain valesti aru, aga eip. Nüüd ongi mul olukord, kus ma terve nädala olen hommikuti vaba, aga kella viie ajal alati tööl ja saapaid kätte ei saa. Wtf, ausalt :D

Igaljuhul, naudin nüüd tunnike veel küünlaid, Harry Potteri viimast osa ja tassi teed, et siis sammud juba Tarusse seada :) Ilusat nädalavahetuse jätku, semud!

Ahjaa, saadaks tervitused ka mu eilsele bussi-pinginaabrile, kes esimese kahe minutiga oskas välja peilida nii mu fb-profiili, instagrami kui ka blogilehe. Ma ei jõudnud end istmel sisse seadagi ja mantlit seljast võtta, kui tal juba mu facebook lahti :D Võib luuresse tööle minna küll! :D

You Might Also Like