kirjad Jõuluvanale

17. nov. 2016

Kõik ümberringi hakkavad vaikselt jõululainele jõudma ning kirjutavad pikki nimekirju sellest, mida nad jõuludeks soovivad.

Ma reaalselt ei oska praegu muud tahta, kui et… tahaks lihtsalt veeta kaks vaba päeva kusagil järve kaldal asuvas majakeses. Et ma saaks päev läbi metsas lumiseid talvepilte teha ja õhtul praksuva kamina ees veini juua ja Harry Potterit lugeda. On seda palju palutud siis või? :D :D

You Might Also Like

  • Avatar
    Eliise 17. nov. 2016 at 09:29

    Sama.. tervelt KAKS vaba päeva tundub eriline luksus. Meil vist praegu graafikud sarnased, töö ja kool võtavad suure tüki ajast. Mõtlesin, et loengud reede õhtuti ja laupäeviti (9:30-16:00) ei ole nii hullu midagi, ainult aasta ju, aga… no on ikka hull küll :D

    • Mesiliis 16. dets. 2016 at 11:40

      Jaaaa. Ma iga kord mõtlen ka graafikuid vaadates, et oh, pole hullu midagi, mis seal ikka.. Ja siis suren :D