life happens

14. nov. 2016

Huhh.. ei teagi, kust nüüd alustada. Kuidas siis nüüd nii juhtus, et viimasest blogipostitusest on juba tervelt KUU möödas? Ma ei saa aru, kuhu ajal kiiret. Aga eks nii juhtub, kui balansseerid kahe töökoha + kooli + eralu vahel ja ma tegelikult juba huviga ootan, millal see murdepunkt tuleb.

img_1675
Nali naljaks, aga ma viimasel ajal mõelnud, et kõike on natuke palju. Mulle väga meeldivad oma mõlemad töökohad ning tööd tehes ma väsimust ei tunne.. aga kui vaatan viimasele kahele kuule tagasi, siis mul reaalselt vist polegi olnud kaht järjestikust täiesti vaba päeva. Okei, on, aga siis olen ma koolis :D Ühesõnaga, olen hakanud otsima muid võimalusi ja lahendusi. Mul on arvutis järjehoidjates megapikk nimekiri tööpakkumistest, mis mind väga huvitavad ja paneks mind proovile ja kuhu ma tahaks kandideerida. Ainus viga on see, et need kõik asuvad Tallinnas. Kuigi ma olen suvest saadik vaikselt pealinna poole piilunud, siis ma ei tea, kas ma olen selleks sammuks valmis, sest.. minu armas Tartu ju!

img_1683

Pidev tööl olemine on ka põhjuseks, miks ma nii vähe bloginud olen. Ühelt poolt pole üldse aega ning see vähene vaba aeg kulub sõbrannade või lihtsalt lebotamise peale. Teisalt pole nagu millestki rääkida, kui ma kogu aeg rakkes olen. Siinkohal tahaksin südamest tänada ja tervitada kaht väga väga toredat blogilugejat, kes võtsid kätte ja astusid Lindexis ligi, et anda mulle juurde indu tihedamalt blogimiseks.

Minu jaoks on alati tundunud kuidagi imelik, et võõrastele inimestele läheb korda, mida ma siin kirjutan või endast jagan, seetõttu on see rõõm, kui keegi ütleb, et loeb mu blogi, kordades suurem, kui sõprade puhul. Kahel järjestikusel väsitaval tööpäeval kulusid need väikesed vestlused aga marjaks ära ning see oli teist NII armas! :) Sellessuhtes oli teil mõlemal õigus, kui lootsite, et annate sellega juurde veidi rohkem tahet kirjutamiseks. Andsite küll! :)

img_1691
Vahepeal ma ikka loen teiste postitusi, kus arutatakse, kas üldse jätkada blogimisega või mitte. Mul endal pole kunagi olnud sellist mõtet, et nüüd lõpetaks täiesti ära. Eks ikka on madalperioode, kus lihtsalt ei jaksa midagi kirjutada ja siis jääbki pikem paus sisse.. Aga isegi nende pauside ajal pole ma kunagi mõelnud, et lõpetaks. Blogimine on olnud minuga aastast 2007 ja ma kuidagi ei oska päris ilma selleta enam olla.

Samas on aga nii kerge lasta kirjutamispausidel pikaks venida, isegi siis, kui on, millest kirjutada. Ikka mõtlen, et ah- homme on ka päev ja küll jõuab. Tegelikkuses tuleb aga lihtsalt see aeg kuskilt võtta, sest mida kauem kirjutamist edasi lükata, seda raskem on hiljem kusagilt uuesti alustada. Ma siinkohal isegi ei hakka lubama, et nüüd hakkab postitusi tihedamini tulema, aga üritan end parandada küll.

img_1687
Mis siis veel vahepeal juhtunud on peale töö? Olen saanud paar eluõppetundi selle kohta, et ei tasu teistelt eeldada samasugust käitumist nagu endalt. Et kui mina olen teatud põhimõtetega ja arvan juba eos, et kõik käituvad sama siiralt, siis paratamatult see nii pole. Ma ei tea, miks see mind iga kord üllatab, peaks ju nagu oma vigadest ükskord õppima hakkama :D

Siis käisime Kariniga peol, mis polnud lõppkokkuvõttes üldse nii hea (kuigi algas väga hästi) ja lõpetasime hotelli sviidis külma pitsat süües ja lihtsalt pisardasime :D Mis tagantjärele mõeldes on tegelikult väga naljakas, aga tol hetkel oli küll tunne, et kõik maailma hädad olid korraga kaela vajunud.

Pühkisin üle pika aja kaameralt tolmu maha, polnud seda põhimõtteliselt kuu aega puudutanud. Lootsin küll ilusat päikeselist talvist ilma, aga nagu kiuste mu ainsal poolvabal päeval sadas lund ja kõik oli üleüldiselt hall. Läksin sama targalt koju tagasi, lihtsalt vedasin megarasket kotti mööda linna ringi, sest.. miks mitte.

Agaaa, igaljuhul, lõpetan oma öise vahetuse, saan natuke magada ja uue energiaga tagasi tööle. Ilusat esmaspäeva, semud! :)

img_1692

You Might Also Like

 • Avatar
  Liina 14. nov. 2016 at 14:15

  No mina loen küll a-l-a-t-i huviga su postitusi :)

  • Mesiliis
   Mesiliis 15. nov. 2016 at 18:50

   Jeeeii, vähemalt seegi hea :D

 • Avatar
  S. K 15. nov. 2016 at 21:39

  Sk☺

  Oli tore Sind näha :) Saab minna ainult paremaks, pea püsti :)

  • Mesiliis
   Mesiliis 15. nov. 2016 at 22:38

   Aitäh sulle heade sõnade eest! Läheb kindlasti paremaks :)

 • Avatar
  LJ 15. nov. 2016 at 22:17

  Mina ka loen alati huviga, aga tahaks rohkem raamatupostitusi! :D

  • Mesiliis
   Mesiliis 15. nov. 2016 at 22:38

   Väga piinlik tunnistada, aga ma pole NII ammu ühtki uut raamatut lugenud :D