#tundaegapealkirjamõelnud

18. nov. 2016

Whaaaat, ja polegi kuu aega möödas, enne kui uus postitus üleval! Need on edusammud, ma ütlen!

Ma ei oska kirjeldada, kui väga ma detsembrit ootan! Mitte ainult jõulude pärast, vaid seeõttu, et mul on reaalselt terve kuu peale ÜHEKSA vaba päeva! Seda nalja pole ma näinud.. noh, juulikuust saadik :D Okei, osad päevad on seetõttu vabad, et mul on vaja natuke kohtuistungitel käia, aga i take what i get!

img_1715
Neljapäeval oli mul selline pool-vaba päev, mille puhul kutsusin end ise Karinile külla. Eesmärgiks oli meisterdada Karini empsile sünnipäeva puhul uhke kook ning nii muuseas ka Saadjärve äärde pildistama minna. Kahjuks vedas ilm ikka täiega alt, sest terve aeg sadas vihma, kõik oli ühtlaselt hall ja kole, et ei tulnud sellest plaanist midagi välja.

img_1780
Aga kuna tahtmine oli suur, siis trotsisime külma ja vihma ning läksime reaalselt kümneks minutiks välja tee peale, et saaks vähemalt ühegi ilusa pildi. Ma muidu tavaliselt ei kirjuta piltidele juurde, mis asju ma täpselt kannan, aga terve seekordne riietus on pärit Lindexist. Ma lihtsalt jumaldan seda seelikut! Mis mulle riidekaupluses töötamise juures tohutult meeldib, ongi see, et ma näen ära nii uue kauba, kui ka igasuguseid muid tooteid, mis muidu ehk silma ei hakkakski.

img_1778img_1782
Ma nimelt selline shoppaja, kes teeb poe peal kiire tiiru ja kunagi asjades sobrada ei viitsi :D Nüüd aga näen kõik üksikasjalikult ära ning tänu sellele olen leidnud ka riideesemeid, mis muidu mulle ei meeldiks, sest pole väga minu stiil ja mida ma isegi ei prooviks. See seelik on üks neist. Ma enam ei tea, mida ma selleta teeks :D

img_1785
Karini emale meisterdasime aga äärmiselt lihtsa Domino-toorjuustukoogi, mis kuuldavasti väga hea maitses! Sai vähemalt see eesmärk täidetud! Pidime küll selle õnnestumise nimel 20 minutit lausvihma käes poodi kõndima, aga tulemus oli seda väärt :D

img_1910img_1914img_1987
Pärast õuepilte veetsime hea tunni Karini toas pildistades, sest seal oli kuidagi nii mahedalt mõnus valgus. Aga seda ainult siis, kui fotograaf oli ühe kindla koha peal ja pildistatav teise. Nii kui üks kas või paar cm liikus, oli kõik rikutud. Mis seal ikka, ma loen fotosessi siis õnnestunuks, kui Karin vähemalt ühe pildi instasse lisab, niiet success!

img_1813
Ja noh, eelmise postituse jätkuks, siis.. tuleb ainult küsida, kui su soovidele vastatakse. Võib-olla küll mitte päris nii, nagu oleks tahtnud, aga ikkagi. Nimelt avastasin, et Karinil on kodus kamin täitsa olemas, kuhu oli otseloomulikult vaja tuli teha. Lisame siia majataguse Saadjärve, vahukommidega kakao, klaasi šampust, Harry Potteri viienda osa ning kõik One Directioni lood… ütleme nii, et päris ideaalilähedane. Kahjuks pidin õhtul küll oma koju ära tulema, aga abiks oli seegi :D

img_1920img_1923img_1927img_1994

Aga nüüd poen ma Nässukaga teki alla, loen HP viiendat osa ja ootan detsembrit. Milline metsik reedeõhtu! :D

You Might Also Like

 • Avatar
  jj 19. nov. 2016 at 00:22

  Hahaa, mina küsisin ühe postituse all, et kust riided pärit on, sest nii äge stiil oli ja mulle üldiselt ka su stiil meeldib :D Aga see praegune seelik ei meeldi kohe üldse mitte, sorry :D Nagu mingi vanatädi seeliku oleks lisanud muidu ägedale outfitile :D

  • Mesiliis 19. nov. 2016 at 09:26

   Mul enda arust nii tavalised riided, et ma ei näe üldse mõtet alla kirjutada, kust-mis saadud, sest noh.. kõige tavalisemad kiirmoebrändid pm :D

   Kusjuures, mulle muidu ei meeldi absoluutselt selline värv, materjal (mingi seemisnaha-laadne) ega ka seelikupikkus, sest see tõesti nagu vanatädilik :D Aga nii kui ma seda seelikut nägin, siis enne seda peast ei saanud, kui olin ära ostnud :D

 • Avatar
  Kaia 19. nov. 2016 at 01:37

  Kust siukseid pisikesi vahukomme saab? :)

  • Mesiliis 16. dets. 2016 at 11:41

   Igast toidupoest peaks saama. Mina ostsin Rimist :)

 • Avatar
  Sandra 19. nov. 2016 at 14:05

  See kook tundub nii hea.

  • Mesiliis 22. nov. 2016 at 15:53

   Oli ka!

 • Avatar
  Tiina 19. nov. 2016 at 20:00

  Nii mõnus postitus! :)

  • Mesiliis 22. nov. 2016 at 15:53

   Aitäh :)